Om os

Hvem er TekstMakers?

TekstMakers drives af to tekstforfattere, Cilia og Merete, der hver især har flere års erfaring indenfor tekstforfatning. Vi er meget kvalitetsbevidste og yder en god service for alle vores kunder.

Cilia er uddannet journalist fra Cardiff University i 2017 med den højeste karakter. Ved siden af sine studier har Cilia arbejdet som professionel tekstforfatter i mere end fem år. 

Merete har arbejdet i folkeskolen i mange år og har samtidigt arbejdet som tekstforfatter for virksomheder ved siden af.

Vi har i 2018 valgt at udleve drømmen om at være selvstændige, hvilket betød at TekstMakers så dagens lys. Vi har valgt at starte TekstMakers sammen, fordi vi har hver vores forcer og kompetencer, der supplerer hinanden godt til gavn for os og derved også dig. Vi kan levere alle former for indhold og har et bredt og indgående kendskab til mange forskellige slags tekster.

Din opgave

For at løse din opgave optimalt har vi et tæt samarbejde. Det vil sige, at vi sætter os sammen og snakker din opgave godt og grundigt igennem både før og efter dialogen med dig. Derefter sidder vi sammen og skriver dine tekster, læser hinandens tekster igennem og sparrer med hinanden for at generere gode ideer. Fra TekstMakers får du altså en unik tekst, der er gennemarbejdet, inden den når ud til dig.

Hos TekstMakers arbejder vi både med danske og engelske tekster. Du er derfor altid velkommen til at sende en forespørgsel, hvis du har en opgave på disse sprog.

Ingen opgave er for lille eller stor for os. Uanset størrelsen vil vi løse den i tæt samarbejde med dig. Efter vi har haft en dialog om dine ønsker, og vi har afstemt forventninger, så modtager du en kontrakt på vores aftale, som du skal læse igennem og bekræfte.

Hvorfor vælge TekstMakers?

Vi leverer tekster til alle former for virksomheder – både store og små – til en god pris, da vi mener, at alle fortjener at have originale og unikke tekster på deres hjemmeside.

Husk at det ikke koster dig noget at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at give dig et godt tilbud på din/dine tekster

Kvalitetstekster med målrettet indhold

Kompetente tekstforfattere

Gennemskuelige og transparente priser

Hurtig levering

Hurtig responstid

SKRIV TIL TEKSTMAKERS – VI GIVER DIG GERNE ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ VORES TEKSTER