Tekstforfatter

Ifølge flere studier er både kvalitet og grammatik i en tekst betydningsfuld for kunder og læsere, når de besøger en hjemmeside eller webshop. Derfor er det vigtigt med en god tekstforfatter.

En tekstforfatter – hvad skal jeg bruge sådan en til?

Ifølge flere studier er både kvalitet og grammatik i en tekst betydningsfuld for kunder og læsere, når de besøger en hjemmeside eller webshop. Derfor er det vigtigt med en god tekstforfatter.

I og med der er nok at lave som enten ejer af en webshop eller hjemmeside, er det ikke alle, der har tid til at tage ”tekstforfatterhatten” på. Derudover er det heller ikke alle, der er lige stærke i hverken grammatik eller stavning, og kreativiteten med ordene flyder måske ikke. Hvis du er én af dem, der kæmper en brav kamp med grammatik, stavning, tegnsætning og nutids-r, så opnår du en korrekt samt unik tekst med en tekstforfatter. Der vil ikke være nogle irriterende stavefejl, grammatikfejl eller mangel på nutids-r, der kan fjerne fokus fra det, som du gerne vil have kunden til at fokusere på. En tekstforfatter kan hjælpe dig med at skrive lige præcis de tekster, som du har i dine tanker, men har svært ved at få ført ud i livet. Hvis du er en nystartet virksomhed er pengene ikke altid store, og det kan være svært at få overskud i budgettet til en fastansat tekstforfatter. Lige præcis derfor kan det være godt med et tekstforfatterfirma, der kan skrive de tekster, som du har råd til. 

Hvis du vælger helt at skrotte tekstforfatningen til fordel for andre projekter på din hjemmeside eller webshop, er det kun dig selv, det går ud over. Dine tekster kan hjælpe dig med at skaffe flere kunder, vækste butikken samt skabe trafik. Hvis du får en tekstforfatter til at klare arbejdet for dig, kan du være sikker på, at dine tekster kan konvertere flere salg, end hvis du ikke havde nogle tekster.

En professionel tekstforfatter sikrer, at du får udarbejdet unikke og kvalitetsbevidste tekster, mens du i stedet kan fokusere på det, som du er rigtig god til.

Ønsker du at blive kontaktet?

Find en tekstforfatter der skriver til
både kunder og søgemaskiner

En tekstforfatter skriver ikke blot en tekst for at skrive en tekst. En tekstforfatter skriver en tekst, der fænger, vækker interessen, sælger og er unik. Dine tekster bliver set af potentielle læsere eller kunder, der gerne vil vide mere om dig og dit produkt. Derfor skal dine tekster være nogle, der skaber mere opmærksomhed, giver relevante informationer samt vækker kundernes interesse. Dette er en stor og vigtig opgave, og du skal derfor med omhu vælge, hvem der skal lave dine tekster. Du skal finde en tekstforfatter, der ved hvordan man skriver en god og unik tekst, der passer til din virksomheds produkter, målgruppe og visioner. 

En tekstforfatter skal skrive en tekst, der er henvendt til såvel kunder som til søgemaskiner. Dette betyder, at teksterne skal have fokus på specifikke søgeord samt indhold. Tekster kan skabe en større eksponering af din virksomhed på søgemaskinerne, hvis de er skrevet på den rigtige måde. 

Tekstforfattere hos TekstMakers
Hos TekstMakers vil vi meget gerne hjælpe dig med at udarbejde netop dine tekster. Vi har hver især vores forcer og kompetencer, der gør, at du altid får en unik tekst, der passer nøjagtig til din forretning. Vi sørger for at levere tekster uden stavefejl, med korrekt grammatik, sprogbrug og tegnsætning. Tekstforfatterne hos TekstMakers har alle relevant erfaring, der sikrer, at vi leverer arbejde, som du stolt kan vise frem på din webshop eller hjemmeside. Det handler for os om, at skrive originale tekster, der giver resultater for din hjemmeside eller webshop.

Hvis du mangler en tekstforfatter, der kan sætte sig ind i din virksomhed, så er vi klar til at levere velskrevne tekster til dig. Du får professionelle tekster med din virksomheds udtryk, målgruppe og vision for øje. 

  Derfor skal du hyre en tekstforfatter

  Er du i tvivl, om du skal hyre en tekstforfatter til dine tekster, eller om du skal skrive dem selv? Vi har opstillet nogle punkter, der kan hjælpe dig med at afklare, om du skal vælge en tekstforfatter eller ikke.

  Hvordan skal teksterne se ud?

  Hvis du ikke ved, hvordan dine tekster skal se ud for at være effektive, så er det en god idé med en tekstforfatter. Du skal nemlig have styr på både opbygning og salgselementet i en tekst, før det kan skabe resultater for dig. Derudover skal du også have styr på at skrive en unik tekst, der både kan læses af kunder og søgemaskiner.

  Du er ikke vant til selv at skrive

  Det er en klar fordel at være vant til at skrive. Hvis du aldrig sidder og skriver eller er kreativ med ord, vil det være et stort arbejde at skrive perfekte tekster til din virksomhed. Derudover kan det være svært at have helt styr på grammatik, stavefejl og tegnsætning, hvis du ikke har arbejdet med det længe.

  Spar aldrig penge på din hjemmesides eller webshops tekster

  Det kan være fristende at skrive sine tekster selv, fordi alle kan jo skrive på et eller andet niveau. Men hvis du ikke har kompetencerne til det, så er det nogle ærgerlige penge at spare væk. Der vil nemlig være stor sandsynlighed for, at du bruger en masse tid på tekster, der ikke konverterer. En tekstforfatter ved derimod, hvordan man effektivt arbejder med teksterne, så de konverterer.

  Skriv til TekstMakers – Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dine tekster